Szakmai csapatunk kapacitása az erőteljes piacralépés után korlátozott lesz, ezért keresünk olyan talpraesett, online marketingben jártas munkatársat aki a saját márkánk támogatásán túl segítséget tud nyújtani a szerteágazó szakterületű megvalósító csapatunknak is.

Ebbe a környezetbe és csapatba keressük most új munkatársunkat

Az Online Capital nemzetközi szinten is formabontóan új megoldást kínáló dinamikusan növekvő Marketing Befektető cég. Célunk, hogy feltörekvő ügyfeleink exponenciális növekedést tudjanak realizálni és vezetővé váljanak a piacukon, piacvezető ügyfeleink pedig a már meglévő státuszukat tudják megdönthetetlenné tenni. Az ezt elősegítő online kampányokat magunk finanszírozzuk, így 100%-os érdekazonossággal és tulajdonosi szemlélettel állunk projektjeinkhez. Ügymenetünket minkét fél érdekében egyszerűsítettük, ezért az elszámolásunk minden esetben átalány-, óra- és havi díj nélkül, kizárólag sikerdíjas alapon történik a valós, elért és bizonyítható eredményeink alapján. Ismerd meg a részleteket: Online Capital - The Marketing Investor Company (onlinecapital.hu)
Olyan, szellemileg inspiráló és szakmai fejlődést támogató környezetet biztosítunk, ahol ráhatásunk van a napjainkra, eredményeinkre. Csapatunk nem passzív alanya hanem aktív irányítója és fejlesztője a sikerre vivő folyamatainknak. Az ezáltal elért eredményekből minden csapattagunk a hozzáadott értéke alapján anyagilag is részesül. Piaci alapon dolgozunk olyan, összetett szűrési kritériumoknak megfelelő ügyfelekkel akikben nem csak a fejlődési vágy, hanem a tettrekészség és képesség is egyaránt megvan. Így a szakmáját szerető munkatársaknak olyan környezetet biztosítunk, ahol kiteljesedhet a hivatásában, sikerei anyagilag is elismertté válnak és értő csapattal dolgozhat válogatott projekteken. Feladataink felelősségteljesek, napjaink pörgősek, tiszteljük mindenki magánéletét. Ismerj meg minket: Online Capital - The Love What You Do Company (careers.onlinecapital.hu)

…aki képes egyedül koordinálni online marketing folyamatainkat, azáltal, hogy

 • Nyilvántartja és strukturálja a digitális eszközállományunkat: többszáz Google Ads, Facebook Ads és Google Analytics fiók nyilvántartása, fizetési profilok rendezése, ehhez kapcsolódó feladatok kivitelezése, nyomon követése, naprakészen tartása.
 • Segíti a marketing vezetőt:
  • a termékfejlesztésben és termék támogatásban
  • a lead generálási és márkaépítési folyamatainkban
  • a szolgáltatásunk optimalizálásában
  • weboldalunk és belső kommunikációs felületünk naprakészen tartásában
 • Ad hoc jellegű szakmai feladatokban segíti a teljes megvalósító csapatot: ppc kampánymanager, analitikus szakember, fejlesztési vezető, designer, projekt manager, stratégiai vezető.
 • Vállalati profilok – úgymint social media, Google támogató felületei, HR folyamatok támogató felületeinek – kialakítása, karbantartása, naprakész kommunikáció fenntartása.

Téged keresünk ha

 • Széleskörű rálátásod van az online marketingre, nem riadsz meg a sokrétű feladatoktól.
 • Jó az íráskészséged, nem áll tőled messze az értékesítés és szeretsz adat alapon tervezni, dolgozni.
 • Ismered és használod a Google általános termékeit (Gmail, Google Drive, Google Calendar), mivel napi szinten ebben a környezetben dolgozunk.
 • Az angol nyelv megértése nem okoz gondot.
 • Nem ismeretlen a Google Ads és Facebook Ads struktúrája, logikája (az ügyfelek hirdetéseinek kezelése nem lesz feladatod)
 • Hosszútávú, megbízható állásra vágysz, ahol lehetőséged van fejlődni, új dolgokat tanulni, egyéni sikereket elérni.
 • Teljes állásban tudod vállalni a kihívást.

Neked miért éri meg csatlakozni hozzánk?

 • Versenyképes fizetést kínálunk, hogy munkán kívül is biztosítsuk számodra a kiteljesedés lehetőségét.
 • Rugalmas munkarendben dolgozunk, hosszú távon 100% home office-ra szeretnénk berendezkedni.

Nem javasoljuk a jelentkezést, ha

 • Nincs angol nyelvtudásod: Az online marketing eszköztára és a vállalatirányítási rendszerünk is angol nyelvű, ezért szükséges az angol nyelv erős ismerete.
 • Nincs jártasságod a Google szoftvereivel: G-Suite/Google Workspace, Google Analytics, Google Ads, Google Tag Manager, stb.
  és társai, hiszen környezetünk és működésünk teljesen felhő alapú a hatékonyság érdekében.
 • Nem szeretsz a változásokhoz alkalmazkodni: Az eszköztárunk folyamatosan fejlődik ezért a pozícióban is elengedhetetlen, hogy a fejlődést szívesen fogadd. Ha komfortosabb számodra a visszatérő, változatlan feladatok elvégzése, nem biztos, hogy jól fogod nálunk magad érezni.
 • Fontos, hogy szisztematikusan gondolkodj és szívesen kövesd ezt le szoftveresen. A szoftverünk angol nyelvű, felhő alapú, kimondottan ügynökségek számára készült okos funkciókkal bőségesen ellátott és törekszünk az általa kínált lehetőségek kiaknázására
 • Nehézkes elérni a 3. kerületi irodánkat: remote munkakör, de a betanulási fázisban nélkülözhetetlen a személyes jelenlét. A budapesti irodánk Óbudán, Kaszásdűlőn van, kérlek, mérlegeld az utazás kockázatát.

Ha magadra ismertél, és új kihívásokat keresel, jelentkezz!

A kiválasztási folyamat nagyrészét automatizáltuk. A jelentkezés első lépéseként néhány általános kérdésre válaszolj kérlek a következő űrlapon és csatold az önéletrajzod vagy linkeld be a naprakész LinkedIn profilodat.

A további lépésekről a hr@onlinecapital.hu email címről kapsz majd automata értesítést.

 

Jelentkezem

 

Korlátozott kapacitásunk miatt nem áll módunkban minden jelentkezésre válaszolni, ezért megértésedet kérjük. Ha úgy látjuk, hogy van közös kapcsolódási pontunk, akkor telefonon és emailben keresünk a további lépésekkel kapcsolatban. Köszönjük az érdeklődésed!