SZEMLÉLETÜNK

Számunkra a szabadságot a tétlenség helyett az jelenti, hogy bártan foglalkozhatunk olyan dologgal amivel szeretünk úgy ahogy mi szeretjük. Ezért olyan környezetet alakítottunk ki ahol mi magunk is felszabadultan dolgozhatunk és másokat is háborítatlanul hagyunk kiteljesedni.

A döntés a tiéd

Szerintünk mindenki vállalkozó és minden nap döntéshozó. Mi szervezetileg is beleálltunk a vállalkozó létbe de ez ne tévesszen meg, Te is az vagy! Csak az különböztet meg, hogy alacsonyabb valamivel a kockázatvállalásod de ettől még nap mint nap az időddel, a tettrekészségeddel és az ötleteiddel egy cél/eszme/módszer/cég/ügyfélcsoport mellett állsz ki ha arra vállalkozol, hogy azzal közreműködj. A te felelősséged az, hogy ezt jó helyen tedd.

Szeresd amit csinálsz

Nem hiszünk abban, hogy hosszútávon el lehet valakinek a személyiségét, beállítottságát, érdeklődését nyomni mert ez előbb utóbb közönyösséget vagy stresszt szül. Szerintünk ha nem azzal foglalkozol a legaktívabb idődben ami valóban érdekel, lázba hoz és flow élményt ad akkor elvesztegeted azt a hihetetlen alkotóerőt ami szakmai tudással kiegészülve valóban kiemeledő dolgokra tesz képessé bárkit a megfelelő környezetben. Örömmel dolgozni alkotás, ne érd be kevesebbel!

A környezet meghatároz

Tudjuk és értjük, hogy a csapatunk a legfontosabb hajtóerőnk. Nincsenek fizikai termékeink ezért csak a gondolataink, piaci ismeretünk és szakértelmünk számít. Ahhoz pedig, hogy felszabadult gondolataink legyenek, hogy merjünk nagyívű projektekbe bátran de megfontoltan vágni meg kellett teremtenünk azt a nyugodt és kiegyensúlyozott környezetet ami az ilyen irányú törekvéseknek teret ad és táplálja őket. Ennek fenntartása és az üzleti, stratégiai irányok kijelölése vezetői felelősségünk.