ÍGY DOLGOZUNK

Értéket teremtünk. Tanulunk, fejlődünk, készek és képesek vagyunk változni. Együtt működünk jól, törődünk egymással. Az eredményeket anyagilag is elismerjük. Hitelességünket partnereink felé anyagi felelősségvállalásal jelezzük. Kiegyensúlyozott, baráti környezetben alkotunk.

Piaci alapon működünk

Kizárólag piaci alapon dolgozunk és csak olyan termékkel foglalkozunk – illetve mi magunk is csak olyat szolgáltatunk – amit mi is jószívvel vennénk meg.


Felelősséget vállalunk

Nemzetközi szinten is új együttműködési és termékkoncepciónk keretein belül munkánkért teljes felelősséget vállalunk: hitelességünk jeléül saját tőkénket forgatjuk az ügyfélkampányokba.


Hatékonyak vagyunk

Mivel saját tőkéből finanszírozzuk a kampányokat a szakmai felügyelet kényszere alól mentesítjük az ügyfelet, ezzel sok bürökratikus kört küszöbölünk ki, így gyorsak és hatékonyak vagyunk.


Csapatban dolgozunk

A fejlesztésekbe és optimalizálásba az egész csapatunkat bevonjuk: az adott piaci helyezetre közösen keresünk megoldást és a sikerből az egész csapatunk részesül.

COVID UPDATE: JELENLEG MINDENKI HOME OFFICE-BAN DOLGOZIK.

Irodánk a 3. kerületben a kaszásdűlői HÉV-megállóval szemben van, így könnyen megközelíthető. Az ipartelepen sok iroda, nagykereskedés és szolgáltatás van, a közelben található edzőterem, falmászó terem, posta, Spar, Auchan, kifőzdék és a Dunapart is, ha munka előtt vagy után lazítani szeretnél a természetben.


Bár az irodák open office jellegűek, igyekszünk mindenkinek segíteni a hétköznapokat normális munkaállomásokkal: strapabíró székek, dupla monitorok, helyes testhelyzetet biztosító asztalok és kiegészítők, aktív zajszűrős vezeték nélküli fejhallgatók.


Az irodákat időnként az adott projekteknek megfelelően átszervezzük: ha a többiekkel van közös projekted ugyanúgy szabad mozgástered van mintha éppen elmélyülő, gondolkodós feladat miatt vonulnál csendesebb helyiségbe. Az irodákban nagy, nyitható ablakok biztosítják a természetes fényt és levegőt, a helyiségek klimatizáltak. A teakonyhában korlátlan a kávé és a tej, de napi 2 kávénál többet nem javaslunk, mert pihenni is kell!

Tervezünk, mérünk és sztenderdizálunk azért, hogy fenntartható, optimális ütemben haladhassunk céljaink felé.

A munkánk irányát és intenzitását a pénzügyi tervünk jelöli ki és a vállalatirányítási rendszerünkből kapunk részletgazdag visszajelzéseket. A hatékonységmérés nem öncélú: innen tudjuk meg hogy milyen folyamatokon kell igazítanunk, hol kell erőforrást bevonnunk a rendszer és a munkatársak terheltségének csökkentése érdekében.

COVID UPDATE: JELENLEG MINDENKI HOME OFFICE-BAN DOLGOZIK, EGYÉNILEG MEGÁLLAPÍTOTT TÖRZSIDŐVEL.

Alapvetően reggel 9-től 17.30-ig dolgozunk fél órás ebédszünettel 12.30 és 13.00 között, de rugalmasak vagyunk amennyire a feladatok megengedik.

A szakmai csapat szorosan együttműködve dolgozik a projekteken ezért a munkavégzés helye az iroda, teljes munkaidőben. Alapelvünk hogy a feladatokat lényegretörően, a szabadidőd tiszteletben tartásával munkaidőben lehessen elvégezni, hiszen mindenkinek van magánélete és szüksége van a pihenésre.

A vállalatirányítási rendszer bevezetésével és a szolgáltatások sztenderdizálásával viszont már arra törekszünk hogy miután a folyamataink kiforrtak ne feltétlenül kelljen folyamatosan az irodában lenni. Röviden: törekszünk a home office / távmunka lehetővé tételére, de most még nem tartunk ott.

Nem szakmai munkaköröben rugalmasabbak tudunk lenni: kezdhetsz és végezhetsz korábban és tudunk együttműködni akár részmunkaidőben is.

Tetszik, tovább olvasok